منتديات استبقوا الخيرات


 
الرئيسيةالبوابةمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلالأعضاءالمجموعاتدخول

شاطر | 
 

 الحواوشي

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
sozan
مشرف مميز
مشرف مميز


عدد الرسائل : 719
تاريخ التسجيل : 30/11/2007

مُساهمةموضوع: الحواوشي   الثلاثاء ديسمبر 18 2007, 17:01

الحواوشي

المقادير :



1كجم لحم مفروم

5 خبز بلدي

3 بصل مفروم

1 حبة فلفل أخضر حار ,مقطع الى قطع صغيره

1 حبة طماطم ,مبشوره

2/1 كوب زيت ذرة

2 ملعقة كبيرة بهارات

4/1 ملعقة صغيرة جوزة الطيب

ملح و فلفل

الطريقة :



1. يمزج اللحم المفروم، البصل، الفلفل الحار، الطماطم، البهارات، جوزة الطيب، الملح و الفلفل فى مفرمه لحم أو ماكينة طعام.

2. يقطع كل رغيف من الخبز إلى نصفين. يقسم مزيج اللحم بين أرغفة الخبز و تحشى به الأرغفه، يفرد باليدين لعمل طبقه مستويه داخل كل رغيف سمكها حوالى4/3 سم .

3. تدهن أرغفة الخبز من الناحيتين بالزيت. يوضع كل رغيف على قطعه من ورق الألومنيوم و تغلق الجوانب فوق الرغيف.

4. يسخن الفرن الى 200 درجه مئويه. يوضع الحاواوشى فى الالومنيوم فى رف الفرن الأوسط لمدة 30-40 دقيقه حتى ينضج اللحم و يصبح الخبز مقرمش

بالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
دكتورة هناء
Admin
Admin
avatar

عدد الرسائل : 1712
المزاج : هادئ
تاريخ التسجيل : 06/09/2007

مُساهمةموضوع: رد: الحواوشي   الجمعة ديسمبر 21 2007, 01:19

شكرا سوزى وانا لسة عاملة الاكلة دى قريب بس انا بسوى واعصج اللحمة الاول عشان اطمن انها مطهية جيدا وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
أمة الله
مشرف
مشرف
avatar

عدد الرسائل : 140
العمر : 29
تاريخ التسجيل : 10/10/2007

مُساهمةموضوع: رد: الحواوشي   السبت ديسمبر 22 2007, 23:50

انا كمان باعصج اللحم
بس جميله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
طاهر
المشرف العام
avatar

عدد الرسائل : 717
تاريخ التسجيل : 17/12/2007

مُساهمةموضوع: رد: الحواوشي   الأحد ديسمبر 23 2007, 02:11

احسن فى الموضوع هو اختيارك لنوع الاكله وهى الحواوشى لان انا بحبه وشكرا ا- sozan
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
sozan
مشرف مميز
مشرف مميز


عدد الرسائل : 719
تاريخ التسجيل : 30/11/2007

مُساهمةموضوع: رد: الحواوشي   الثلاثاء ديسمبر 25 2007, 17:23

شكرا لمرورك الجميل ياشيخ طاهر

وعشان انت بتحب الحوواوشى دى تبقى اهم اكلة على منتدى المطبخ وانا من حسن حظى ان ده موضوعى

والله منور المنتدى يا شيخ طاهر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
الحواوشي
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات استبقوا الخيرات :: المطبخ والاكلات الشرقية-
انتقل الى: